Politicologenetmaal in Leuven op 1 en 2 juni 2023

Het Politicologenetmaal in Leuven op 1 en 2 juni 2023 was een groot succes! We willen graag het lokale organisatieteam bedanken voor hun geweldige inzet en uitstekende organisatie. Dankzij hun harde werk konden we genieten van een zeer geslaagde conferentie.

We zijn verheugd te melden dat het Politicologenetmaal deelnemers trok uit maar liefst 17 verschillende landen en van 42 universiteiten. Het totale aantal deelnemers was 206. Dit onderstreept de internationale aantrekkingskracht van het evenement en geeft een duidelijk beeld van de grote belangstelling en betrokkenheid bij het Politicologenetmaal.

Het succes van deze conferentie was niet alleen te danken aan het indrukwekkende aantal deelnemers, maar ook aan de kwaliteit van de presentaties, de discussies en de interacties tussen de deelnemers. Het Politicologenetmaal heeft een platform geboden waar academici, onderzoekers en practitioners uit verschillende landen en universiteiten elkaar konden ontmoeten, idee├źn konden uitwisselen en waardevolle netwerken konden opbouwen.

We zijn trots op het resultaat van het Politicologenetmaal in Leuven en bedanken nogmaals het lokale organisatieteam voor hun inzet en toewijding. We kijken nu al uit naar het volgende evenement en hopen dat het net zo succesvol zal zijn als deze editie!