Winnaar Els Witte PhD Prijs en Daniël Heinsiusprijs

De jury heeft de winnaar voor de Els Witte Jaarprijs Politicologie voor het beste proefschrift bekend gemaakt. De winnaar is geselecteerd uit de genomineerde proefschriften die in het afgelopen jaar zijn verschenen. De jury heeft besloten de prijs toe te kennen aan Charlotte de Roon (Universiteit Leiden) voor haar proefschrift “The Functioning of Dutch Party Youth Wings: a comparison of the 1980s and 2010s”. Van harte gefeliciteerd!

Ook willen we Agnes Termeer (Vrije Universiteit Amsterdam) feliciteren met het winnen van de Daniël Heinsiusprijs voor de beste scriptie van het voorgaande jaar. Haar scriptie, getiteld ‘Jihadist Justice: Dissecting Rebel Legal Order, Governance and Legitimacy in the Islamic State of Iraq and Syria and the Taliban Insurgency’, heeft de jury overtuigd. Nogmaals van harte gefeliciteerd!