Algemene Ledenvergadering

Over ruim een week is het zover: dan gaat het Politicologenetmaal 2021 (Annual Political Science Workshops of the Low Countries) van start. We kijken allemaal erg uit naar het virtuele Politicologenetmaal 2021 dat zal plaatsvinden op 3-4 juni 2021. Het Etmaal is georganiseerd door Maurits Meijers en Andrej Zaslove van de Radboud Universiteit Nijmegen.

We kijken ernaar uit om de leden weer te zien op de jaarlijkse algemene vergadering, die traditiegetrouw plaatsvindt voorafgaand aan het Etmaal op donderdag van 10.30-12.00 uur; dit keer virtueel. We moedigen onze leden aan zich op te geven voor de Algemene Ledenvergadering door een mail te sturen naar secretaris[at]politicologie.nl. Leden die zich hebben opgegeven kunnen dan de stukken ontvangen alsmede de zoom link voor de vergadering.