Politicologenetmaal 2020

Deze week is het Politicologen Etmaal 2020 van start gegaan. Oorspronkelijk was het Etmaal gepland in juni 2020 aan de Radboud Universiteit Nijmegen, maar in verband met de Corona pandemie werd in het voorjaar al besloten om deze te verzetten naar zaterdag 3 oktober. Echter, in de zomer werd duidelijk dat het Politicologen Etmaal 2020 toch niet fysiek kon plaatsvinden en werd workshop leiders aangeboden om de workshops online te laten plaatsvinden. In totaal hebben zeven workshops besloten om van die optie gebruik te maken. De informatie hierover is op de website van het Politicologenetmaal terug te vinden: https://politicologenetmaal.eu.

Op de website is verder ook een woord van welkom te vinden alsmede de aankondiging van de winnaars van de Daniel Heinsiusprijs (beste Masterscriptie) en de Els Witteprijs (beste proefschrift).