Oproep voor inzendingen Daniel Heinsius Thesisprijs

English version below

Op 11 juni 2020 reiken de Vereniging voor Politieke Wetenschappen (VPW) en de Nederlandse Kring voor Wetenschap der Politiek (NKWP) tijdens het Politicologenetmaal te Nijmegen opnieuw de Daniel Heinsius Thesisprijs voor de beste masterthesis uit. Voor deze prijs kan elke masterthesis in 2019 beoordeeld met minstens een 8 (Nederland) of 16 (Belgiƫ) worden voorgedragen. Inzendingen, inclusief de thesis zelf en een bewijs van het behaalde resultaat, kunnen per email verstuurd worden naar Gilles Pittoors (gilles.pittoors@ugent.be). De deadline voor inzendingen is maandag 3 februari 2020.

Call for submissions for Daniel Heinsius Thesis Prize

On 11 June 2020, during the plenary session of the 24 Hours of Political Science in Nijmegen, the Flemish Political Science Association (VPW) and the Dutch Political Science Association (NKWP) award the Daniel Heinsius Thesis Prize for best master thesis in political science. Every master student who submitted his or her thesis in 2019 and obtained a score of at least 8 (The Netherlands) or 16 (Belgium) is eligible for the prize. Submissions, including the thesis itself and proof of the score obtained, can be sent by email to Gilles Pittoors (gilles.pittoors@ugent.be). The deadline for submission is Monday 3 February 2020.