Call for papers Politicologenetmaal 2017 – deadline 10 maart

Op donderdag 1 en vrijdag 2 juni 2017 organiseren de Nederlandse Kring voor Wetenschap der Politiek (NKWP) en de Vereniging voor Politieke Wetenschappen (VPW) voor de zestiende keer gezamenlijk het Politicologenetmaal. Het Etmaal vindt dit jaar plaats op het Instituut Politieke Wetenschap van de Universiteit Leiden in het Pieter de la Court gebouw.
Het Etmaal start op donderdag tussen 12 en 13 uur en eindigt het op vrijdagmiddag na de lunch. Het Etmaal bestaat uit veertien workshops waarin onderzoekspapers worden gepresenteerd. Elke workshop kent twee sessies op donderdagmiddag en twee sessies op vrijdagochtend (8-12 papers in totaal). Na de donderdagsessies is er een plenaire bijeenkomst met de lezing Social movements in times of austerity van Prof. Dr. Donatella della Porta (EUI Florence) en de uitreiking van prijzen voor het beste proefschrift en de beste masterscriptie van het afgelopen jaar.
Als u een papervoorstel wil indienen, dan wordt u verzocht vóór 10 maart 2017 contact op te nemen met de organisatoren van de workshops (met informatie over naam, werkplek en een abstract van 250 woorden). Hun emailadressen staan vermeld in deze ‘call voor papers’ (zie http://politicologenetmaal.eu/). Ten laatste op 31 maart 2017 hoort u van hen of uw paper geselecteerd is voor hun workshop.